InvalPool: De digitale vervangingsmanager voor het primair onderwijs

Altijd iemand voor de klas

Bij uitval van een groepsleerkracht moet zo snel mogelijk een passende invaller worden gevonden. Is de perfecte invaller beschikbaar? Heeft deze een geldige verklaring omtrent het gedrag? Wat is de reisafstand tot de basisschool? En hoe zit het met het dienstverband van de invaller? Zoveel vragen die allemaal tijd kosten om uit te zoeken. Het is haast ondoenbaar om zelf een administratie op te zetten die op deze vragen antwoord geeft. Dat hoeft ook niet. InvalPool.nl van WebIT geeft antwoord op bovenstaande vragen en meer.

InvalPool.nl de complete digitale vervangingsmanager

Deze gebruikersvriendelijke applicatie heeft zich in de praktijk bewezen bij het matchen van invallers. Daarnaast houdt de software rekening met CAO afspraken over vervangingsbeleid, bewaakt het aanzeggingstermijnen en genereert het tal van handige overzichten. Verzoeken om in te vallen worden via e-mail verstuurd naar de beoogde invaller, zodat de invaller via de smartphone direct alle informatie beschikbaar heeft en per ommegaande kan reageren.

Voor de invallers biedt de applicatie nog veel meer voordelen. Via de app op de smartphone passen ze online hun beschikbaarheid aan en selecteren ze de basisscholen waarop ze eventueel willen invallen. Ze vullen zelf hun gewerkte uren in de digitale weekstaat in, waarna de schooldirecteur eveneens digitaal deze uren goedkeurt. Vervolgens kunnen de uren automatisch worden doorgezet naar de software voor salarisadministratie.
Vraag een online demo aan!

Graag willen we de mogelijkheden van onze software tonen. In een paar minuten leggen we uit hoe in InvalPool.nl rekening wordt gehouden met CAO afspraken en hoe in de software wordt omgegaan met ketenaansprakelijkheid. Wilt u meer weten? Vraag een online demo aan. Dan laten we u snel, terwijl u achter de computer zit, het programma zien. Een kleine tijdsinvestering die u veel tijd en gemak kan opleveren.